NutriAcademys.r.o.

Akademie výživy a sportu

Potravinové alergie a intolerance: presenční kurz

Odborný program kurzu

  • Vymezení pojmů
  • Projevy alergií a intolerancí
  • Laboratorní testy alergií a intolerancí
  • Výsledky testů, rotační dieta
  • Vhodné potraviny,nákupní koš, základní jednoduché recepty
  • vhodná edukace klientů  a pacientů, materiály pro edukaci
  • propojení s jídelníčkem při dalších komplikacích či náročnějších životních situacích (diabetes, kojení, sport, manažerské povinnosti, cestování). 
  • výživa dětí při alergiích a intolerancích, jak připravovat jídlo, základní recepty pro děti
  • vhodné doplňky stravy/antihistaminika
  • mikroflóra trávicího traktu, probiotika, jejich dávkování, jak vybrat správný druh
  • při komplexním řešení detox dieta, ozdravení střevního traktu, sanace ústní dutiny, odplísnění, zbavení se kožních projevů (péče o tělo, kůži a základní hygiena při kožních projevech)

Cena kurzu

5000,- Kč 


Přihláška

Na kurz se můžete přihlásit prostřednictvím on-line přihlášky ZDE:  Podmínkou přijetí do kurzu je absolvování kurzu Poradce pro výživu nebo alespoň jeho studium. Ukončeno Certifikátem. Certifikát je možné vydat i v AJ.

Termín

9.5.2021, 11.00 - 15.00, Moravská 5, Praha

 

Lektor

Ing. Radka Burdychová, Ph.D., MBA